Yurtdışı kargo ptt

Posted by

Som ni ser på bilden har denna tjej använt blondspray i ca ett halvt år fram och tillbaka förra året utan. Denna spray borde vara olaglig, den förstör ditt hår så pass att det aldrig blir bra igen om du inte klipper av allt. Den är väldigt lila i färgen vilket ger mitt hår en naturlig kall färg.

Hej, jag skulle vilja bleka håret lite men jag vill inte färga det. Jag är naturligt blond och har ljus hy och jag vill färga mitt mitt hår brunt eller mörk. Jag hatade det och va lite sur för att hon förstört mitt hår. Rapunzl Blogg om hud-, hår- och kroppsvård.

Allt för att reparera mitt blekta förstörda hår. Mina slutsatser är att ALDRIG igen köpa blondspray. Den förstör ditt hår genom att den lagras utanpå hårstråna och kan ge en .

Jag har då inte råkat på någon blondspray där det står tvärtom. Mitt hår ser nämligen ut som en rishög efteråt, håret har varit så nött på vissa ställen att det. Anyway jag fick äntligen veta orsaken, det är det jäkla blone sprayet som har förstört hela mitt hår!