Ultraljudstvätt medel förgasare

Posted by

När man ultraljudstvättar en förgasare – skall man ha något medel i vattnet eller använder man rent vatten ? Sida av – Rengöring av förgasare från – postad i Mek Teknik: Ett tema som. Vad med att skaffa en egen ultraljudstvätt enligt nedan:.

Har köpt mig en ultraljudstvätt för att tvätta förgasare o andra motordelar mm. Nu undrar jag vilken typ av tvättmedel som funkar bäst? Solex P(Sida 1) – Motor, växellåda, bromsar. Ultraljudstvätt (Sida 1) – Verktyg Produkter – Boxervilleinläggaug 2011Fler resultat från boxerville. Numera finns det ultraljudstvättar till överkomliga priser. Jag tvättade min förgasare till min Aktiv Grizzly, i min Kjell Co ultraljudstvätt.

Jag skulle börja lite försiktigt med varmt vatten och YES diskmedel.

Inte skulle jag vilja att en förgasare får sina innersta delar tvättade i vatten . En ultraljudstvätt med mild tvättvätska avpassad för aluminium är . Hej jag har för avsikt att tvätta en förgasare, är det något särskilt jag. Som rubriken lyder så skulle jag vilja få hjälp att tvätta förgasaren i stockholms området, jag kan . Vad använder du för medel i när du rengör? Sänk ner det du vill ha rent i ett bad av vatten och rengöringsmedel och låt tvätten arbeta tills. Rengöring av förgasare med Pela ultraljudstvätt. De lösningsmedel man kan använda är till exempel. Förgasaren är lite större än min ultraljudstvätt så jag fick köra förgasaren i omgångar.

I vattenbadet så hade jag varmt vatten och vanligt diskmedel. Hylsorna blir kliniskt rena med det medel jag blandat ihop, men tyvärr. Jag har några SU-förgasare som funkar bra men som ser för dj a ut, tyvärr. Borde vara en bra idee att ha maskindiskmedel i ultraljudstvätten . Har hojen stått så hjälper det nog inte att bada dom i medel.

Läst lite på forumet om ämnet ultraljudstvätt och blir lite mörkrädd. Har ni inte rätt tvättmedel för applikationen så blir inte heller detaljen ren,. Varningens ord när det gäller aluminium typ förgasare o dyl. Tystgående ultraljudstvätt för klinisk rengöring av alla sorts metallföremål (t.ex. glasögon, smycken, rakblad och rakhuvuden).

Någon postade en bild av en förgasare här för ett tag sedan som hade. Värme i tanken är ett annat villkor då många tvättmedel fungerar .