Tvättmedel till ultraljudstvätt

Posted by

Har köpt mig en ultraljudstvätt för att tvätta förgasare o andra motordelar mm. Nu undrar jag vilken typ av tvättmedel som funkar bäst? Tickopur – diskmedel för ultraljudsbad och ultraljudstvätt.

Om du har varmt vatten går det fortare att få det rent. Specialtvättmedel till ultraljudstvättar för aluminium. Har köpt en l ultraljudstvätt för att anv till att rengöra olika. Nu till frågan: har inte hittat några bra rekommendationer på tvättmedel. För att uppnå bäst effekt i en ultraljudstvätt är det viktigt att använda sej av tvättmedel med låg viskositet.

Viskositeten säger hur tunnflytande eller trögflytande en . Jag tvättade min förgasare till min Aktiv Grizzly, i min Kjell Co ultraljudstvätt.

Själv har jag aldrig använt en ultraljudstvätt, men vad jag vet så lägger man ner det som. Använder vanligt vatten och ibland lite tvättmedel. Produkten lämpar sig för manuell rengöring, CIP-diskmedel, karuselltvättmedel, som rengöringsmedel i ultraljudstvätt och andra tvättar, t. Får hem ultraljudstvätten till veckan som det ser ut nu om inte tullen strular till det så nu sitter jag och .