Test biltemas ultraljudstvätt

Posted by

Dom har små ultraljudstvättar på Lidl denna vecka för 1spänn. Biltemas och Kjell o Companys lite större tvättar? Hylstumlare VS Ultraljudsrengöringinläggjan 2011Fler resultat från forum.

Fast då finns det ju bättre alternativ än Biltema – Dykarna. Biltemas variant må ha uppvärmning och större tank, men har. Kan denna ultraljudstvätten vara något att ha, Daniel Gross, 2013-10-10:02. Har testat med olika rengöringsmedel, men med i stort sett samma resultat. Biltema hade en billig i sista reklambladet 🙄 ! Har du testat en petroliumavfettning, eller typ nafta, sedan en alkalisk avfettning efteråt?

Jag har kört med dels biltemas kallavfettning samt OKQ8as nånting. Har även testat med diskmaskinstabletter och tvättmedel för. Jag tvättade min förgasare till min Aktiv Grizzly, i min Kjell Co ultraljudstvätt. Jag försöker hitta en billig bra ultraljudstvätt. Efter att kört några nycklar, bara för att testa, så blev jag mycket nöjd! Kanske är det ungefär de där grejerna från som sitter i Kjelles och Biltemas tvättar?

Jag undrar om det är någon som har en ultraljudstvätt och. Biltemas Sveriges officiella Facebook-sida.

Tror att ett antal ‘oförklarliga’ olyckor kan bero på att man satt de . Någon som testat lågbudget alternativen som börjar dyka upp t. Att lägga dem i en ultraljudstvätt och slippa demontera dem alltförmycket. Såg att biltema hade en med lite större tank än den från Kjell. Och vatten kunde man glömma, efter lite tester hamnade jag på kallavfettning dvs . Klart bäst av alla testade diskmedel, och vi har prövat ganska många. Har köpt en l ultraljudstvätt för att anv till att rengöra olika.

Ett inlägg om Kjell och Companys 160W ultraljudstvätt CD-4810. Fler bilder och test kommer läggas till efter hand. Ultraljudstvätt kollade jag lite på men jag läste en test av den som Kjell Co säljer och . Självklart testade jag att laga till en oxbringa innan jag förstörde den och det blev grymt gott! Hittade denna test av nämnda ultraljudstvätt: . Biltemas näst billigaste Ultraljudstvätt: Pris 949:- Mått tank .