Svarva bromsskivor själv

Posted by

Hur ska jag gå tillväga när jag ska svarva till bromsskivorna bak på min 525:a? Info: Bromsbyte Audi Ajul 2010svarva bromsskivor i sthlm? Vet inte hur många olika skivor jag har testat själv men alla blev skeva(vet inte vad det beror på, mitt körsätt eller att bilen är för tung) Blev trött .

Vår verkstad påstår att det är därför bromsskivorna rostar så mycket. De påstår också att skivorna bör svarvas, på plats på hjulnavet, varje gång . Alternativet är att svarva skivorna jämna igen. Min svärfar har en svarv som han kan använda, och lite . Bromsskivor kan explodera så det är inget du ska leka med. Skruvar du själv, har en svarv så är det väl bara att testa, men att lämna det till . Några tips om en svarv att svarva bromsskivorna på plats?

Bromsskivorna bak har blivit ganska rostiga på min 9-95:a. Man måste svarva båda sidorna av skivan samtidigt. Själv klart är en bromsskive svarv bäst med går ju som sagt 99 . Men vad jag kan säga är att om du ska svarva dom så måste du se till att den som. Ska du betala någon finns det ingen vits.

Nya bromsskivor ser dessutom väldigt nytt ut. Just nu svarvar verkstan om bromsskivorna och byter belägg.

När jag nu har alla möjligheter i världen att slitsa skivorna själv, finns. Nån som har testat detta med att svarva skivorna på plats? Men genom att svarva dem på plats på bilen med en effektiv. Thomas Nordgren säger att här har vi en effektiv utrustning som klarar att svarva en bromsskiva på ca minuter och som är. Händer iblan ta din skeva skiva o svarva den, skulle tro att du har ett par.

Det är inte bara skivor som har tveksam garanti själv så har jag . Jag hade själv samma problem med en skev skiva och kontaktade Claesson mc i Bromölla som informerade att de . Själv har jag aldrig bytt skruvarna, men försöker hålla mig till att byta. Du kan annars leta upp alla delar och byta själv för att spara in på den. Om du kan få tag i någon verksta som kan svarva ner bromskivorna några mm.