Sänggavel av lastpall

Posted by

Inspireras av olika och annorlunda sänggavlar du kan göra själv. Enklast av allt, slipa och betsa en lastpall och använd som sänggavel. Från lagerlokalen till vardagsrummet – rustika lastpallar kan användas på en mängd.

Upptäck en ny typ av sänggavel som lyfter atmosfären i ditt sovrum. Vanliga lastpallar är användbara på fler sätt än att lasta på. Vi gjorde en soffa, ett bord och en sänggavel att inspireras av. Här hittar du inspirerande bilder på lastpall uppladdade från.

Pappa och jag snickrade ihop en snygg sänggavel till mig gjord av två st . En beskrivning av det här resultatet är inte tillgänglig på grund av webbplatsens robots. Sänggaveln är en skapelse jag är mycket stolt över.

Det är en gammal lastpall som jag målat i vitt och sedan piffat upp ytterligare genom att . Sonens sänggavel av lastpallen är färdig. Detta blev resultatet när vi ville göra en egen sänggavel. Vi funderade länge på hur vi skulle kunna bygga en egen och tillslut hittade jag . Att bygga en egen sänggavel av två gamla lastpallar var ju tidernas bästa idé. Jag har googlat runt och sett de mest fantastiska skapelser av .