Pumpa bildäck hemma

Posted by

Skruvar och spik hör inte hemma på gatan, men en skruvrackare hade hittat. Det är ingen direkt nyhet att man kan pumpa ett bildäck med en . Trycket i bildäcken bör vara högre än den gamla tumregeln på bar,.

Visby, Värnamo, Västervik, Västerås, Växjö, Ängelholm, Örebro. Bildäck, cykeldäck, fotboll, luftmadrass, Barbara, allt kan enkelt pumpas med. Lätt att bära med en stilig sammetspåse och kan laddas både hemma och i bilen. Men jag tänkte för bil, menar dom att det går att fylla på bildäck med denna grej? Så ja, det går utmärkt att pumpa bildäck, även om det tar lite tid.

Vissa kompressorer kan fylla bildäck inom en och en halv minut, medan andra kan ta mer än fem minuter. Ordentligt pumpade däck hjälper ditt fordon att få bästa gas körsträcka, jämnt fördela slitage på dina däck och göra din resa smidigt.

Hemma på gården har jag inga problem med att få rätt tryck i däcken. När jag till min förvåning körde in på OK bensinstation . Hur många gånger måste jag pumpa bilen med en sån där avtagbar pump för att kunna köra den skapligt till närmsta mack? Jag är inte säker på att det är så enkelt att låna hem en klocka från . Jag har spanat in en billig liten kompressor(Stanley) med nedan specifikation. Den skall man kunna pumpa bildäck med mm.

Felaktigt pumpade däck är en av de främsta orsakerna till för tidig.

Portable bildäck kompressor med bruksanvisning. Jag har adapter till fotpumpen jag använder här hemma, men jag är inte. Jag använder min kompressor till att pumpa bildäck några gånger . Jag har tappat luft i många däck och det är bara att pumpa upp dom som. Cykelpump med greppvänliga handtag, aluminiumcylinder och lättläst tryckmätare. Sen är det ganska roligt det här med att pumpa däck, är förmodligen den.

Har du någonsin cyklat på en cykel med dåligt pumpade däck?