Kommer ingen spolarvätska

Posted by

Kommer nämligen ingen spolarvätska överhuvudtaget på vindrutan, och jag har ingen aning vart jag ska börja söka egentligen. När jag trycker så går torkarbladen men ingen vätska kommer, där bak fungerar det. Ska nämligen besikiga bilen och kollar dom spolarvätskan . Märkte när jag skulle spruta spolarvätska att de inte kommer något kollade nivån och den. När jag spolar sker inget fram och inget där bak. För några veckor sedan drabbades jag av ett problem med min kära Volvo 7- 92. Bilen och spara tusen lappar – det är enkel.

Det slutade plötslig komma spolarvätska på min 19Clio II här om dan. Jag hör att pumpmotorn funkar, men det kommer inget. Kommer ingen spolarvätska till framrutan, 9–08. På min 9-SC -kommer det ingen spolarvätska till framrutan.

Men väl till bakrutan och till strålkastarna . Tänkte att det var någon ispropp någonstans, men nu har det varit ca +grader i några dygn men det kommer ingen spolarvätska ändå. CachadLiknandemars 20- inläggVindrutespolningen på min Clio 1. Man hör att motorn går men ingen spolarvätska kommer ur munstyckena varken på . Det kommer ingen spolarvätskainläggapr 2009Pump spolarvätskainläggokt 2005Fler resultat från forum. CachadLiknandemaj 20- Får inte fram någon spolarvätska till framrutan .

Diskussion odet kommer ingen spolarvätska när jag spolar. Hej har en volvo st-som sagt och problemet är att det inte kommer någon spolarvätska, har kollat säkringen och det är inte den som har . Fungerar dock finfint på lyktor och vindruta. Har ett problem som gäller bakrutetorkaren. Torkarna satte igång men ingen spolarvätska! Trodde förs det var fruset vid munstyckena, men icke.

Det har varit dåligt ett tag med att det har kommit lite ur den ena bara, men nu så kommer det i stort sett inget, desto mer ur de till strålkastarna . Hej, ska hjälpa min flickvän att fixa hennes bil (en VW Passat TDi -(tror jag)). Problemet är att när man ska spola bakrutan så kommer ingen . Torkarna går som de skall, gott om vätska i behållaren, men det kommer inget. Alla torkare går men ingen spolarvätska kommer fram. Varken vind- eller bakruta och även strålkastarna.