Jula blästersand akvarium

Posted by

Vi har bestämt att vi vill ha sand i akvariet istället för grus. Jag hittade en blästersand på Jula med konstorlek 2-mm,. Julas eller biltemas blästersand som akvarie sand?

Akvariet och inredningCachadLiknandejuli 20- inlägg – ‎författareJag har julas sand i alla mina akvarium, har provat biltemas den var inte i min smak, svår att matcha mot stenar, har en svag grönton nästan på . Blästersandinläggaug 2010Tvätta ciklidsand innan användning? CachadLiknandeRen naturprodukt för sandblästring. Vi har prisvärda verktyg och maskiner samt allt möjligt som får plats i en verktygslåda. Jag har fyra kar med jula blästersand som är inköpta vid olika tillfällen och.

Med tanke på hur vanligt Jula Blästersand är i akvarier och alla de . Jag har kört Julas blästersand till mina två senaste kar och det har fungerat utmärkt.

Skulle behöva tips om det går att använda blästersanden ifrån jula? Då ska jag köpa sand från jula och använda i mina akvarium. Tänkte börja med ett litet akvarium med bara några få fiskar, typ en kampfisk . Det går utmärkt att köpa blästersand från typ Jula för några tior. För ca ett år sedan köpte jag ett akvarium på Liter som jag har varit.

Sanden är just nu blästersand från Jula vilket funkar bra. Jag ska sätta upp några akvarier och tänkte använda mig av Julas blästersand som rekommenderas här på forumet.