Göra egna bromsslangar

Posted by

Här har du möjligheten att bygga din egna stålomspunna bromsslang. Samtliga delar kommer från SPD hydraulics vilket innebär mycket hög kvalité till bra . Funderar svagt på att (om jag hittar en hög pengar nångång) byta mina orginal bromsslangar till förstärkta dito.

Ringde till VAG och fick pris på 7kr per slang, om det är stålomspunnet så är det ju egentligen inte så mycket pengar (för att vara VAG) . ANlevererar den enda stålomspunna bromsslangen som inte expanderar vid. AN3-slangen används av flera VM-Team inom olika motorsporter, den gör att . Gör din absolut viktigaste investering i Ditt fordon! Ju äldre ditt fordon är desto viktigare är det att byta ut till nya friska bromsslangar. Vill du göra dem själv kan du köpa materialet från ISR, Acke Rising i Tumba.

Hur får man loss muttern från bromsslangen så inte bromsröret går sönder?

Göra egna bromsledningar är inte så svårt. Jag gick dit med min gamla slang (som var 1-2) och bad dem göra en kopia fast. Dom gör även sina egna bromsslangar, ring och fråga dom! Kan man eller bör man inte fixa egna bromsslangar med banjos. Jag fick göra om en av slangarna för att jag inte fick den riktigt tät. Min fråga är väl kort och gott är det värt och lägga pengar på stålomspunna bromsslangar?

Märker man av en skillnad och på vilket sätt?

Eller ska man köpa kopparrör och nipplar och göra eget? Dom kunde tydligen göra såna åt dig förutsatt att du har måtten. Jag kommer att beställa stålspunna bromsslangar till min 1. Problemet med att gör egna slangar är att vid banjokopplingen som . Men vi fick vrida bromsslangarna så de stod åt alla håll och kanter för att få en. Kan det vara värt att köpa orginal bryggorna och göra egna . Fabrikat Goodridge, UK Med klämhylsa för att göra egna bromsslangar. Jag tänkte köpa Bromsslangar till min CNC-Kylare. Vill kanske göra egna slangar direkt från blocket också.

Resultatet blev att bromsslangen blev i kortaste laget så den. Du få tillverkat en efter egna mått hos någon som gör bromsslangar.