Co mätare biltema

Posted by

CachadLiknandeFörsäljning av bildelar och annat i egna varuhus och via postorder. Enligt installationsanvisningen kopplas mätaren enkelt in på bilens. De mäter CO, CO HC, oftast även Ooch beräknar lambdavärdet .

Det är ganska sjukt med pengar för en tlie mätare. Nu har jag köpt en Biltema oljetempmätare för att testa en billig, tycker faktiskt att den är . Biltema har ganska nyligen börjat sälja universal H4-insatser för ca. Har testat med en kalibrerad och godkänd personburen co mätare i . CO -halt förhöjd (2500) tomgång (3). Ok, sånt mätistrument har jag, det var typ CO mätare jag menade.

Med högt HC borde jag även ha högt CO eller hur?

Finns billiga mätare på Biltema som funkar helt okej. Har lyckats se att det troligen rör sig om en Autogage-mätare med bortpillat. Hur som helst tror jag ju rent spontant att denna håller högre kvalitet och mäter jämnare och mer exakt än biltemas mätare. Co (5-spänn o ser ut som en transistor).

Har hittat Gunson på men den mäter bara co och verkar mest vara billigt krafs a biltema. Tipps på billigare eller begagnade tas emot, . Säkerhetsmätare för kontroll av CO, för mätning av CO-nivån i omgivningsluften upp till 10ppm (Vol ).

Fritt justerbata larmgränser med ljudlarm, . Prisolrör 2x5m 10mm 26-8Biltema 2×109:- Skarvkoppling 86-6Biltema 18:- T-koppling 86-6Biltema 33:- El-energimätare 32-37CO . Förlorade mycket kosing förra året pga biltemas värdelösa lambdor. Jag funderar på om jag ska köpa en billig co-mätare bara för att ta reda . Inläggsrubrik: Re: Köpt vakuum mätare från Biltema. Hade inte köpt biltemas mätare än då jag filmade, så jag vet inte alls vad . Så jag köpte istället Biltemas Batteribox (den minsta). Biltema har en liten behändig ampermätare som man sätter direkt på . Etanol kan hjälpa om Co halten är aningen för hög, Spriten brinner snyggare,. Min gamla Volvo 2från 19och 310mil på mätaren med förgasare. CO (5) HC 1(100) Lambda (97-03) vad kan detta bero på vad kan jag göra?

Annars hade det gått att köpa en universal katalysator för 7kr på Biltema. Har du en ohm-mätare kan du kolla kablarna. Till exempel ger mätarna från Biltema utslag på bara hälften så mycket. Teknikmagasinet och Kjell Company undermåliga mätare.