Blondspray förstörde mitt hår

Posted by

Här ser ni när de ligger på plåten färdigmålade och klara för ugnen. En prylhylla från Panduro har fått sig en förvanling med färg, gamla scrappapper och div leksaker vi. Im Topsy Turvy: Christmas Rocking Moose with Sharpie’s.

Morsomt med sjablonger og sharpies Fun with sharpiepens and stencils. Förra veckan såg jag att Panduro fått in Sharpie-pennor, både fine och ultra fine point. Dessa pennor är permanenta och går utmärkt att skriva . I samarbete med Panduro har jag fått möjlghet att tävla ut tre. Poscapennor, Sharpies och nya Promarkers m. Use metallic Sharpies to dress up black wrap.

Sharpies pennorna orkade jag faktiskt inte krångla med idag, jag målade . Jag vet att det inte är speciellt bra för håret. Cachadblondspray är inte alls bra för håret! Du förstör ju ditt hår nu helt och hållet, jag andvände JUST DENDÄR. Den blev som tuggummi i bakhuvudet så fick klippa upp mitt hår .

Att ofta använda blondspray är inte heller en hit, delar av mitt hår . Nu är mitt hår förstört och det kommer dröja ett bra tag innan jag har fått . Jag har använt detta blondspray i flera år och mitt hår är kanon fint ändå. Schwarzkops POLY blonde Sbeach look, blond spray. Mitt hår är mellanblondt, med lite naturliga slingor och rätt så fint. Men jag har alltid stört mig på att det . Nu vill jag slinga mitt hår ljusare men vågar inte efter alla skräckhistoier man har hört. Man ska inte använda blondspray alls, det förstör håret totalt, men nu är .