Blondspray före efter

Posted by

Jag har för långt hår för att slinga i hätta så jag fick göra det med foliepapper. Nu har efter många år mittt hår äntligen växt ut igen och min frisör sa . Poly -blond spraymaj 2006använda blondspray? CachadLiknandeMina slutsatser är att ALDRIG igen köpa blondspray. Detta inlägg var bara för att visa att inte ALLA tappar håret efter att ha blekt på ett sprayblondat hår. Min kompis ville färga håret mörkt efter ha använt de länge. Jag har använt schwarskopfs blond spray och den är toppen!

Dessutom står det oftast på förpackningen att blondsprayen inte ska tvättas ur. Jag har då inte råkat på någon blondspray där det står tvärtom. Upplev naturliga, mjuka sommarblonda reflexer som glänser som efter en semester.

När jag sedan skulle gå till frisören för att bleka det till en annan blond ton, . Denna innehåller väteperoxid för att bleka håret under dagen, vilket inte alls. Jag har använt detta blondspray i flera år och mitt hår är kanon fint ändå. Blekning sluta ju verka efter en timme, väteperoxiden kan ju omöjligt . För fina solblekta sommarslingor, Schwarzkopf Blond Spray bleker ditt hår gradvis, .