Bandkantare till vanlig symaskin

Posted by

Till att börja med kan jag tipsa om Sannas tutorial (med film och allt) för hur man använder bandkantare på vanlig symaskin. Svar på en vanlig fråga – Vilken bandkantare ska jag köpa vik eller vik. Här skiljer det mellan olika symaskiner, men generellt är det långa .

Till bandkantning med hjälp av mm bandkantningsapparaten klipps en mm bred snedremsa av tunt tyg eller används . En symaskin med overlock är ett perfekt komplement till din vanliga symaskin. Husqvarna Viking Huskylock s+ Inspira bandkantare 10mm. Jag har köpt en ny symaskin, jag sålde min fina Janome DC40och. Hurra för att äntligen ha hittat en bandkantare till vanlig symaskin! Här är en enkel variant på hur du kan bandkanta med Husqvarnas pressarfot för bandkantning.

Här visar jag hur jag bandkantar, medan jag fortfarande lär mig 🙂 Jag visar på.

En bandkantare är ett tillbehör till en coverpro, det är en symaskin sim syr sömmar som. Det finns bandkantare till vanliga symaskiner också. CachadLiknandeEftersom jag ska kanta med min bandkantare behöver jag inte skära någon remsa till det. Jag syr med vanlig maskin närmast kantbandet.

Med eller utan bandkantare, tvillingnål vanlig maskin eller täcksömsmaskin har ingen roll. I denna beskrivning ska jag bandkanta en body. Tanken var att sätta på bandkantaren på symaskinsfoten som hörde till.

Så nu kan jag också bandkanta med min alldeles vanliga maskin ! Jag har just nu en vanlig gammal symaskin, alltså inte ngr finesser alls, syr. Väldigt BRA o utförlig beskrivning då man syr på vanlig symaskin o dvs utan overlock o bandkantare mm Tack! Man kommer väldigt, väldigt långt med sin vanliga symaskin och en tvillingnål. Sedan bandkantar jag nederdelen vid bensluten och jag använder . Etiketter: dold fåll, janome, overlock, symaskin, trådspänning, tvåtrådig. Jag har inte tid att lägga upp en video om bandkantning just nu men jag vill säga att:.

Det funkar även finfint med zig-zag på vanlig maskin.