Banana skids recept

Posted by

Här har vi en pannacotta som smakar som godiset banana skids. Det behövs inget gelatin för de finns redan i skumgodiset, så endast 2 . Denna underbart goda Banana Skids tårta tillägnade jag till min vän som.

Jag kan fortfarande se mig själv springa runt på gatorna i bromma med en fotboll under armen och med en banana skids i munnen. Jag utgick ifrån ett recept på bananmuffins från bloggen Ett kreativt. Banan- och chokladcupcakes med banana skids-fluff, stora cupcakes. Hos Cocktailguiden hittar du massor av recept på drinkar och cocktails! Läs mer om hur du blandar ihop en Bollman Banana Skids.

Nedan följer drinkreceptet för BananaSkid från Fyllo. Vodkadrinkar Ett tack till Camilla Tjernberg för receptet. Man kan göra fluff på det mesta och här kommer två grundrecept, den ena gäller chokladgodis och det. Det är lika bra att jag slänger in receptet på den där chokladtårtan jag.

Ljus och vit chokla Banana Skids och Kinder Maxi fluff på gång! Förmodligen kommer väl alla ihåg godiset Banana skids som man sprang runt och käkade stup i kvarten när man va mindre.