Arctic alpine design wbt2

Posted by

Plus: Stabilt tält Väldigt snabbt att packa upp och ha färdigt för sömn Valuta för pengarna jämfört med andra dyra märkestält. Jag har ett WBToch det är en kvalite på tältet som är minst lika bra som hos kända tillverkare som vill ha det tredubbla priset. CachadLiknande Betyg: – ‎recensionerPlus: Ljust, bra utrymme, bra pris. Minus:Dålig ventilation, markkondens, tunna linor. Kommentar: Jag skaffade mig ett orange WBT-i samband med att tälten . Orangea och reflekterande spiköglor för . See more of Arctic Alpine Design Tents by logging into Facebook.

WBT-vid Alesjaure under Fjällräven Classic 2013. Vet inte om man skall tolka det som att de . Jämför priser på Arctic Alpine Design WBT (2). Hitta bästa pris och läs omdömen – vi hjälper dig hitta rätt. Arctic Alpine Design WBTmed förlängd absid. Absiden är rymlig och ger möjlighet till matlagning samt skydd mot väder och vind.

Efter många frågor om vad för tält jag använder gör jag denna film den april 20där jag beskriver tältet jag. Northstars eget märke Artic Alpine Design med tältmodellerna WBT och Veloce finns snart tillgängliga igen efter att den första laddningen sålde . Proffs på vintertältning: Maxime Bouju, David Bergström,. Tält arctic alpine design wbttvå mans från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Tält arctic alpine design wbttvå mans hos . Jag äger ett artic alpine wbtoch brorsan ett wbtmed stormmattor, som.

Har själv varit inne på att köpa ett Arctic Alpine Design VELOCE att . Har läst mycket gott om Arctic Alpine Design, WBT tält på utsidan. Två tunneltält som på pappret ser mycket intressanta ut? Arctic Alpine Design är en relativt ny svensk tälttillverkare med två olika typer av tält i lite olika utföranden. Hade jag inte nyss köpt ett WBT-hade jag köpt det där rakt av. Som enmannatält verkar Arctic Alpine Design VELOCE kanon, speciellt . Jag har deras WBT serie och det är riktigt schysst.

Släpar hellre med mig mitt Arctic Alpine även om jag går själv.