Hänga upp takboxen i taket

Posted by

Två upphängningskrokar av svartlackerad stål som monteras i taket för förvaring av takbox. Jag har satt krokar i taket i garaget där jag hänger upp vår box. CachadLiknandeEn enkel men smart lösning för dig med takbox. Den klarade inte att lyfta min takbox till taket när den var tom. Min tanke är att kunna hissa upp kajaken i taket på garaget hemma så jag. Erfarenhet av Julas takboxlyft (för kajak)?

Thule Takupphängning – Köp Tillbehör takboxar billigt online. CachadLiknande9900 krSmartaste sättet att förvara en takbox, kajak eller surfbräda. Med hjälp av Thule Multilift hissar du enkelt upp takboxen m. FASTY boxlift innehåller en hänganordning som enkelt monteras i taket direkt ovanför bilen.

Enkelt kan man sedan ensam lossa och höja upp eller sänka . Hitta billigaste Upphängning takbox hos AllaAnnonser. Säljer en original boxlift för att hänga upp takboxen i taket.