Vattentank båt plast

Posted by

Vattentankar i plast från till 3liter som passar många båttyper. Hej, Jag har en drygt år gammal SeaRay med en original vattentank i plast.

Vi har aldrig använt detta vatten till annat än tvätt och diskning . Kommer t ex diesel i kontakt med en vattentank av plast löser sig en del i själva. Hitta billigaste 10liters vattentank plast hos AllaAnnonser. Färskvattentanken var inte rengjord sedan båten sjösattes 1981. I min båt har jag ett rejält manhål på vattentanken.

Dosering till stora vattentankar och brunnar: del Klorin till 4delar vatten, t ex dl till. Plast och rostfria tankar för friti båt husvagn etc. Det första jag tänker på inför en upptagning är att tömma båten på all. Töm vattentanken, inspektera i manluckan och torka ur sanden som ofta följer. Ett hyperkoncentrerat, klorfritt rengöringsmedel för vattentankar och toatankar. Var hittar man bra pump och vad ska man tänka på när det gäller vattentank?

Tråden som Peter K startade om hålltank i plast eller rostfritt fick mig att fundera över min vattentank ombord. Slang Båttoaletter VV-beredare Vattentankar Ventilatorer. Maxi 77:an går nog bättre med vikt i förpiken än med vikt bak i båten. Färskvattentanken (trekantig i plast) placerade jag längst fram i förpiken.