Vakuumpåsar clas ohlson

Posted by

Här hittar du våra specialare, vakuumpåsarna. Med påsarna tar du luften ur kläder, sängkläder och andra textilier så att de tar väldigt liten plats när du lägger .

Sortera enligt, Mest populär, Kundomdömen, Högsta pris, Lägsta pris, Namn A-Ö, Namn Ö-A. Vi hjälper dig att hitta rätt vakuumpåse Inredning och göra ett billigt tryggt köp – Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Sparar utrymme och skyddar kläderna mot vatten, lukt, mögel, smuts och insekter. De här påsarna köpte jag på Clas Ohlson för kr för st, men de finns så klart att köpa på andra ställen också.

Gemmas vakuumpåse för kläder och täcken.

Vi visar hur du packar resväskan utan att kläderna blir skrynkliga. Förvara dina kläder i vakuumpåsar när du inte använder dem för. I varje box finns det vakuumpåsar, en större och en mindre. Klicka här: Clas Ohlsson – roll-up vacuum storage bag. Jag är mer ute efter vanliga vakuumpåsar där man kan pressa ut luften själv, fast det var en intressant grej.

Det kanske inte är vakuumpåse de kallas för utan snarare tät påse eller packing . Clas Ohlson har enormt massa bra det mesta är av ypperlig kvalitet i förhållande till pris.

Jag gillar Clasan skarpt, bara så det är sagt. Jag har haft deras vakuumpåsar med mig överallt när jag reste och i onsdags köpte jag st till. Någon som vet var man kan köpa såna smarta vakuumpåsar som. Jag har hittat på Claes Ohlsson, de var dock inte så lätta att få ur luften på.