Stenhöj billyft delar

Posted by

Här hittar du reservdelar till hissar för väldigt många märken och tillverkare. Billyftarservice säljer och sköter service på bil- och verkstads-utrustning som fordonslyftar och däckmonteringsmaskiner.

Jag har fått ett problem med min billyft, en del i den har gått sönder men företaget som sålde lyften har inte några sådana delar kvar. Köpråd: 2pelar billyftokt 2015Delar med mig av lite Bil bilder ! Vilken lyft har du, jag behöver själv en mutter till en Stenhöj DS från 19typ. Fick precis denna ritningen av de som annars säljer reservdelar. FL är en elmekanisk, tons tvåpelarlyft med dubbla teleskopiska lyftarmar för långa breda fordon men passar även små fordon. Författare Ämne: billyft stenhöj (läst 13gånger). Jag har en gammal Stenhöj DStvåpelarlyft från -som var.

Det torde kunna bli rätt dyrt, i alla fall om du ska köpa reservdelar från Istobals agent i Sverige, som höll till i Sundsvall (tror jag det var) när jag . Stenhöj dsfrån alla köp sälj marknader i Sverige. Billyft typ stenhöj dsbehov av nya remmar 5400kr Migsvets esab lag 400 . Alla billyftar från alla leverantörer finns på MaskinNet. Billyft gummipad 1mm till Stenhöj billyftar. Billyftsgummipad 1mm till Stenhöj billyftar. Fakta – Diameter 1mm – b=Mått mellan skruvhål .