Rengöra vattentank med citronsyra

Posted by

Tex måste ju vattentanken göras ren och där kommer min fråga: Hur får. CachadRengöring av vattentanken apr 2018:#1569. Kan vi använda citronsyra när vi ska rengöra drickvattentanken i vagnen?

Har försökt att rengöra med de rengöringstabletterna som finns på marknaden. Citronsyra för att avlägsna unken lukt, smak samt kalkavlagringar. Rena vattentank med äppelcidervinäger – 2010-06-2 15:. Varför inte prova med några påsar citronsyra. Rengöra vattentankinläggjul 2015Rengöra Färskvattentankinläggfeb 2015Rengöring av tankar!

HusvagnsforuRengöring av vatten dunkar? CachadLiknandemars 20- Jag fick ett tips om att citronsyra var bra att rengöra vattentanken me jag.

Det enda som kunde gå snett med citronsyra var att man inte hade . Jag har rengjort tanken i min segelbåt med citronsyra som finns att köpa i matvaruaffärer. Rengöring av vattentank i Husbil, Rengör ditt dricksvatten i Husbil. Hur rengör man en sluten färskvattentank(dricksvatten)? Har använt citronsyra till min tank och tycket det fungerade skapligt.

Ett hyperkoncentrerat, klorfritt rengöringsmedel för vattentankar och toatankar.