Pumpa racerventil kompressor

Posted by

Vilka är era erfarenheter av att pumpa cykeldäck med kompressor? Jag ska köpa en liten kompressor och till den en luftpåfyllare, eller vad det kan tänkas heta. Jag ska kunna pumpa cykeldäck med racerventil.

Problem med att pumpa Prestaventiljul 2014Kompressormunstycke till raceventil? SportsonSverigeKontrollera först att däcket är helt och inte har några sprickor på sidorna innan du pumpar däcket ordentligt. Men vad behöver jag för kunna pumpa dom däcken? Man behöver något extra att pumpa med men vad heter det? Den sista cykeln har racerventiler men det borde funka med Biltemas . Jag har racerventiler som jag tycker är svåra att pumpa med.

Det är inte alla pumpar (och mycket få kompressorer) som passar till racerventil! CachadLiknandemars 20- Idag tänkte jag åka till Halmstad för att inhandla en kompressor, mest för att jag vill,. Köp en kompressor och pumpa skottkärrehjul, bildäck, .