Noctua nhd14 sweclockers

Posted by

Noctua NH-Där en massiv klump med dubbla kyltorn och värmeledningsrör. Kylaren har två fläktar, en 1millimeter stor mellan tornen . Det blir ett tronskifte i sortimentet när den populära Noctua NH-Dföljs upp av den nya bjässen NH-D15.

Hej, jag skapade en tråd förut om jag skulle välja cooler master veller en noctua NH-D1 då fick jag svaret att jag skulle välja deftersom att jag ska. Noctua NH-Dfläktproblemsep 2012Noctua NH-Deller Noctua NH-U9B SE2? Kopplingar av trådar görs i respektive forum. Noctua NH-Dfinns hos Inet, Sveriges bästa datorbutik!

Butiker i Stockholm, Göteborg, Uddevalla eller via webshop till hela Sverige, snabbt och tryggt! Noctua – Världsledande fläktar och kylare. Noctua NH-D1 vilken är typ deras värstingmodell, men jag kan intyga att .

Nya diskussionstrådar postade på sweclockers. En bra lyftkylare för CPU är Noctua NH-D14. GTX 6och HD79hittar du hos SweClockers.