Mjölktank 300 liter

Posted by

Mjölktank 300l från alla köp sälj marknader i Sverige. Jag söker en mjölktank med fungerande kylaggregat och omrörare. Hitta billigaste Mjölktank 3hos AllaAnnonser.

Rostfri tank 3l med kran och lock i rostfritt. Jag har två st gamla mjölktankar på 4respektive 3liter. Denna premiär ville jag börja med en mindre volym för att jäsa i en 1liter . Jag har en på 4liter, med fungerande kylning. Mjölktank sökesmar 2016Mjölktank, modell mindrefeb 2011Biredskap (allt från tappmaskin till kupdelar)aug 2010Repris infrån kolagårn ang. L – Erbjudande – mycket gott skick – Mjölktank.

Kanske lämplig som vattencistern till lamm eller hästar.

Hej, skall koka 200-2liter i en isolerad 3liters mjölktank. Någon som har erfarenhet av liknande storlekar och kan delge hur mycket effekt . Hade jag då vetat vad jag vet idag 8) om Wedholms mjölktankar i 3liter till 12liters utförande i Garanterat Rent Svenskt rostfritt stål !