Manuell länspump biltema

Posted by

Manuell länspump med hölje av PP-plast, rostfria skruvar och utbytbart membran. Dränkbar, helautomatisk länspump med inbyggd nivåvakt. Säkring A måste användas, se manual (ingår ej). Jag har hamnkapell samt en manuell länspump, men planerar ändå att ha en. Jag kör med biltema, dubbla nivåbrytare allt kopplat till en . Mycket användarvänlig länspump med automatisk pumpfunktion, som ser till att pumpen kan pumpa ut överflödigt kölvatten även när båten är obemannad.

Jag funderar om jag ska komplettera med en helt manuell pump. Två av systemen var av god kvalitet (Rule) men det som höll längst var faktiskt från Biltema. Däremot har jag en handjagare från Biltema som jag fick i julklapp. Jag håller på att instalera två manuella länspumpar, med mm . Dränkbar länspump 12v som är mycket servicevänlig, motorn går att lossa från pumphuset för att. För manuell och automatisk styrning av länspumpar. Tillslag vid ca mm vattennivå, frånslag.

Manuell länspump Manuell länspump med hölje av. Jag har också planer på att installera en länspump, men av manuell typ.