Lyfta bilen med garagedomkraft

Posted by

Införskaffade i våras en garagedomkraft och tänkte jag skulle byta hjul. Har en garagedomkraft som jag lärt mig använda för att lyfta egen bil. Men hur gör jag för att lyfta goda vänners bilar?

Min domkraft är inte tillräckligt hög för att lyfta bilen i den allra . Original domkraft ska aldrig användas förutom vid punktering på väg. Du kan lyfta (beroende på bil och hur det ser ut) på tex framvagnsbalk . Vid lyftning av bilen är det viktigt att domkraften eller lyftarmarna sätts på avsedda ställen av bilens underrede. Lyfta bilen, Domkraft, Verkstadsdomkraft, . Letade efter bra lyftpunkter för någon av mina garagedomkrafter men även den. Antar dock att man bör ha någon planka eller dyl mellan garagedomkraften bilen för att inte trycka hål i underredet och sprida trycket så att .

Moderna bilar inte gjorda för garagedomkraft. Jo, på äldre bilar har det funnits bra ställen att sätta domkraften och lyfta bilen. Jag ska använda en mer rejäl domkraft än den som följer med bilen och undrar. Har en Dewault skruvdragare som orkar lyfta bilen (jag är själv lite överaskad). Sveriges Volvoforuminläggnov 2013Var lyfta bilen bak med garagedomkraft?

Bilens domkraft vs Garagedomkraft – Volkswagenpersonbilar. CachadLiknandeMed garagedomkraft skall bilen lyftas på andra punkter än med Originaldomkraften.

Felanvändning är en säkerhetsrisk samt kan skada bilen. Lyfta bil utan domkraft, Lift a car without a jack. Använd garagedomkraft för att lyfta bilen. Vet någon vart lyftpunkten är fram och bak (i cm från hjulhuset) på Yetin? Om inte vad lyfter jag bilen med en garage domkraft?

Sedan känns det trixigt med bilens markfrigång att få under en standard garagedomkraft, bilen är inte alls extremt sänkt eller så, men har . Jag undrar hur man pallar upp bilen på säkraste sätt? Var bör man lyfta med garagedomkraft och var ska man därefter placera pallbockarna? Vanlig tons-domkraft från feltema för att lyfta, röda bockar från feltema för att säkra och ramper från feltema dom gånger jag vill ta sönder . Min förra bil finns nånstans på en skrot med en oanvänd B7-domkraft t ex smile. En jobbarkompis har en domkraft liknande denna som han moddat med en bit VKR-rör på så han kan lyfta en sida på bilen i taget både fram . Variosboy skrev:Jag lyfter med en vanlig garagedomkraft och lägger en gummibit mellan bara, funkar så fint så.