Laga bensintank med kemisk metall

Posted by

För ett tag sedan så var det någon som borrade hål i min bensintank på. Kemisk metall tål ej bensin och släpper oftast på motorblock när det kommer. Jag har lagat en spricka i botten på en bränsletank med plastic .

Classic Motor – för dig som har eller drömmer om en veteranbil. Eller motorcyklar, mopeder, lastbilar och traktorer – nostalgi på hjul! Hade efterkontroll idag och då visade det sig att min egenhändigt lagade tank inte alls höll måttet. Hade lagat med kemisk metall aka Plasic . Har använt kemisk tanktätning på en tank, och det funkade fint.

Finns ju massa oseriösa sätt att laga den på, tex med kemisk metall eller en skruv och tätning på det som du är inne på, men det enda seriösa . Hål i tankendec 2012Laga hål i plast bensin tank.

Laga bensintankjun 2009Laga en rostig bensintank. Har själv lagat bensintankar till bilar (plåttank) med mycket bra resultat. Jag lagade min mttank(metall) med kemisk metall. Närmaste okQ8:a mack har kemisk metall, var där idag å köpte för min tank på.

Hagmans visar hur du på ett enkelt sätt lagar en läckande bensindunk med hjälp av Chemical Metal . Jag lagade (provisoriskt) en läckande MC-tank med kemisk metall, dvs sådan knådmassa som finns på . Vad tror ni om det, tanktätning måste ju bevisat vara bättre än kemisk metall om man skall laga en bensintank som läcker i skarvarna.

Jag har användt Kemisk metall från PlasticPadding med framgång. Givetvis bytar jag till en rostfri tank, om jag tar ur tanken ur båten. Har lagat min alutank med PlasticPadding kemisk metall, funkar fint, . Kan användas på metall, plast och målade delar. Lämplig för snabba applikationer vid låga temperaturer, t. Pratade med en kund som sa att man kan använda kemisk metall till att laga rost hål. Tänk då på att det är inte godkänt att laga med plast, spackel eller kemisk . Min kära (?) bensintank i bilen håller på att rosta bort, så till den grad att det nu gått.

Att laga tanken med kemisk metall håller säkert ett tag.