Köpa mira fräs

Posted by

Jag undrar om någon vet vart man kan köpa sig en Mira-fräs, då jag letat runt på nu utan framgång. Som topic lyder, vilken sätesfräs är att föredra. Kommer att göra mycke små mc-toppar likväl som stora v8-toppar.

Jag skulle vilja veta var jag kan köpa ett sådant verktyg. Dessutom använder man sedan länge så kallade Mira-fräsar som skär. Malte Månson Mventilsätesfräs i trälåda som jag kan tänka mig sälja. Mira fräs från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Mira fräs hos AllaAnnonser.

Ventilsätes fräs mirafräs från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Ventilsätes fräs mirafräs hos AllaAnnonser. Manufacturer of precision machinery, tooling and equipment for combustion engine reconditioning and cylinder head tuning. Ett billigt alternativ är annars att tillverka en egen hållare att sätta på en vanlig fräsdorn av lite större modell.

Köp inte en Saab utan turbo snälla, det är som att köpa en ostmacka utan.