Köpa billyft från kina

Posted by

Däckmaskiner samt Balanseringsmaskiner från Kina, av märket RULLO. Billyftar; Lackutrustning; Däck Däckmaskiner; Tillbehör Däckverstäder. Jag har funderat lite på möjligheterna att kunna köpa en billyft.

Det finns billiga i Kina som du tom kan importera själv verkar de som för vettig . Order and buy Billyft, at attractive price is possible through our online catalog. Funderar därför köpa direkt från tillverkaren istället, isåfall en sådan här . Personliga kontakter är A och O när det gäller att lyckas med affärer i Kina och ANAB. Den ena verksamhetsgrenen består i att vi själva i egen regi köper och . Dock tycker jag att verktygsbodens kinatillverkade grejer håller lite. Jag köpte mina däckmaskiner på Nordic billyft mycket för att de hade .

Neskrev: Jag köpte en tvåpelarlyft (kina) från rullodäck. En riktig billyft brukar ligga mellan och 40′ på blocket beroende på tillverkare och om det är . Allmänt om hus › Småhus, garage, friggebo m m. Eftersom jag såg några fördelar med att handla lokalt så köpte jag . Verkstaden › Verktyg och verkstadsmaskinerCachadLiknandeokt. Begagnad märkes lyft eller ny Kina lyft. Den där lyften är en kina kopia på maxjax.

Jag köpte denna varianten, har inte höjden för att lyfta helt men det funkar bra att sitta på . Jag funderar på att fixa billyft för att kunna serva bilen själv. Har valt en ton pelare från anabint (kina lyft). Blir garagebyte till hösten och jag har därför funderingar på att köpa en liten servicelyft, då ytan är. Biltema och Verktygsboden säljer en saxlyft (Troligvis Kinatillverkad) för ca 190kr inkl moms. Swe-China-Trading AB var från början ett regumeringsföretag, i dag importerar vi däck, däckförnödenheter, Vi tillverkar däckmaskiner billyftar mm i vår egen . Lyft bilen för att komma åt ordentligt med våra billyftar.

Vi erbjuder ett stort urval av lyftverktyg online. Billyftar är ett bra och enkelt verktyg att använda. Märket vet jag inte, och varför man köper lyft från Kina ? Skulle ALDRIG köpa en billyft från ett kinesiskt företag. Jag har länge gått i tankarna att köpa billyft, ja alla borde ju ha en svårt att vara.