Janome coverpro bandkantare

Posted by

Bild 1: Janome Coverpro med bandkantare monterad på. Notera sömmen på ovan- resp undersidan av . Effektfulla fållar och dekorationer med coversömmaskin.

Cover Pro 2000CPX är en coversömmaskin, specialmaskin . Symaskin för proffs JANOME Memory Craft säljes sup Visa liknande 000:- månader sedan – Fyndtorget. Många undrar hur jag fäster min bandkantare. Här är en enkel variant på hur du kan bandkanta med Husqvarnas. När jag ska bandkanta brukar jag använda vanlig tunn interlock. Där har Janome märket maskinen med att enbart el-nålar ska användas.

Posts about Bandkantare Janome 1000CPX written by lakritsbysandra.

Trippel coversöm och bandkantare Coverpro 1000CPX. Elna från England köpte jag också en bandkantare men mm istället för 12. Med en Janome Coverpro 1000CPX kan man sy enkel-, dubbel-. När jag köpte min ingick en bandkantare, som jag har använt en hel del.