Elektrisk oljesug biltema

Posted by

Använder Biltemas 12v oljesug,har funkat som den ska i 4säsonger nu. Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hält för mycket olja i motorn. Ansluts enkelt med klämmor till bilbatteriets poler. Tror den var köpt på Biltema för längde sedan.

Jag hade en sådan där elektrisk oljebytarpump för en herrans massa år. Biltema hade en liknande Julas handpumpade förr, kanske finns den fortfarande. Tja oljesug kanon bra, smutsen som finns i oljan fastnar i oljefiltret. Har både Biltemas elektriska olje bytare och manuella pump. Någon som har testat momentnyckel 10-2ifrån biltema:p? Jag köpte en elektrisk oljesug på Biltema.

Jag måste skaffa en ny oljesug inför höstens oljebyte i MD5’an. Biltemas elektriska fungerar i bästa fall säsong sen är den slut. Köpte ett oljesug från biltema, fan det funkar med vätska när jag testade. Jag har kört med elektrisk oljesug flera gånger på massa olika bilar .