De laval diskborste

Posted by

En rejäl och resurssnål diskborste från DeLaval. Den tål kokning och kemikalier och har en mycket lång hållbarhet! DeLavals diskborste är vida känd för sin höga kvalitet.

Den är nästa outslitlig och har därmed fått tusentals nöjda kunder. Det är stor skillnad på hur effektivt en diskborste diskar. Diskborstar liksom disksvampar, eller vad de nu heter, kan man köpa. Samma erfarenhet som Affi- DeLavals (f.d. Alfa Laval) diskborstar är . En rejäl diskborste och faktiskt håller i flera år.

Jag har sedan en månad provat Alfa Lavals diskborste, som går att köpa på Granngården. Hade läst om hur deg lossnar lätt från borsten och jag kan bara hålla . Jag köpte en lila diskborste med sugpropp från ica maxi förra veckan, hittills är jag nöjd men vi får. Men jag är fortfarande på jakt efter en vettig diskborste för det som inte körs i maskinen, så nu. DeLaval har alldeles för smalt handtag för mig. Min mamma fick en diskborste för drygt tio år sedan av en bekant.

Den såg inte speciell ut, förutom att den var tillverkad av Alfa-Laval.