Bandkantare singer overlock

Posted by

Paketaffär Singer 14T9CoverStitch där Inspiras 10mm bandkantare ingår i. Symaskiner och symaskinstillbehör från Husqvarna Viking, Pfaff Singer. Singer Paket Heavy Duty 44+ Overlock 14HD-854.

Singer Paket med Heavy Duty 44symaskin och Overlock 14HD-854. Innehåller både Singer Coverstitch 14T9och Inspira bandkantare 10mm. Hem Overlock Singer Coverstitch 14T9+ Bandkantare Inspira 10mm . Singer’s How to Thread the Singer Thread Sergers. Inspira Bandkantare till Singer, Husqvarna Viking och Pfaff.

Passar Singer Coverstitch 14T9och Husqvarna Viking Huskylock S2 Soch Pfaff Coverlock 3. Jag visar först hur jag startar en kantbandssöm på min Singer Cover 14T970C.

Ni får gärna fnissa åt att jag säger kantbandare och bandkantare,. Eftersom jag ska kanta med min bandkantare behöver jag inte skära någon remsa till det. Hos oss hittar ni bland annat symaskiner från Singer. Men hur gör man om man inte äger en Coverpro med bandkantare?

Jag har bara en overlock och en gammal Husqvarna 20och tänker . Med Singer CoverStitch syr du enkelt professionella fållar med två eller tre nålar. Singer Coverstitch med industriell bandkantare till paketpris.

I samband med köp av overlock betalar du endast 7kr för. Bandkantaren passar på så gott som alla symaskiner ( coverlocks, hushållsmaskiner EJ overlock). Sammanställer en liten lista med maskiner som mina nöjda kunder använder med min bandkantare. I denna beskrivning ska jag bandkanta en body. I övrigt har jag en overlock och en coverlock som båda är ifrån Janome.

SPARA DENNA BRUKSANVISNING – Denna overlock-symaskin är endast avsedd för hemmabruk. Overlock: Jag har en Singer overlock, den enklaste modellen som syr.