Awab pall renovera

Posted by

Vi har certifierade sopkärl för transport av farligt gods. Kärl 6lit, med hjul varav bromsade. Vid beställning ersätt XXX i artikelnumret med färgkod.

Kontakta din Brädgård för att hyra denna produkt! I:\Teknisk service\Information\enhetsvis\renhållning\Våra sopkärl med. Containrar och kärl Sopkärl 1liter 1liter 2liter 3liter 6liter Bredd: cm Djup: 5cm Höjd: 10cm Bredd: cm Djup: cm Höjd: 1cm . Abonnenten väljer storlek på sitt sopkärl. Dessa kärl kan Du välja mellan: 1liter. Prylen i den här annonsen från Stockholm (beräkna avståndet) är redan bortskänkt.

Köp eller hyr sopkärl och behållare för din källsortering och avfallshantering här!

Välj mellan små och stora behållare, från små batteriholkar till 6liters sopkärl . I höstas köpte jag en AWAB-pall på en nätauktion med avsikten att renovera den. Med mönster från Svenskt Tenn blev den riktigt snygg! Så nu får ni hänga med i det här med att renovera en AWAB-pall. Eller så klar den kan bli för denna gången.

Jag tror inte materialet jag valde är det mest optimala men jag kommer låta det . Efter lite research vet jag nu att det kallas för en awab-pall.

Tanken är att färgen ska bort så att den blir blank och fin igen och sedan ska även . Jag har en pall som jag vet är från 60-talet, när jag jämförde den med en pall som vi har fått in i ett. Vi har en gammal kökspall hemma som fanns kvar i huset vi precis flyttat in i. Jättepraktisk och bra grej när en är liten och kort som jag, men . Det är några som mailat och frågat hur min pall blev! Och jag ska självklart visa er resultatet här!