Ac domkraft sprängskiss

Posted by

Reservdelar som passar samtliga modeller av AC samt Compac. Reservdelar för Compac och AC Det finns 1produkter. AC hydrauliska domkrafter och verkstadspressar.

AC domkraft eller likannde tänker du på va? Meca butiken, och dom var riktigt fina, men den kostade 4500kr . Gelins KGK AB, AC, 0511-13 0511-205. MKM Småmaskinverksta AC, Pasculini, truckdomkrafter, 031-10. Min gamla oranga Biltema domkraft har hängt med i många år, . Domkraft och garagedomkrafter för att lyfta fordon då man behöver byta hjul och bromsar.

Domkraften har en lyftkapacitet på 20kilo.

Jag vill ha en högtlyftande domkraft, jag är trött på min stora,. Jag gillar AC lyftarna med deras 0-ringar på hjulen, de rular helt tyst på golvet . AC gör bra grejor, min från 19lever än. Hitta billigaste Reservdelar domkraft hos AllaAnnonser. Någon som kan ge mig tips på en prisvärd och smidig domkraft?

Ska man ha top of the line ska man ju tydligen ha en AC har jag läst mig till . I din AD Bildelar butik finner du det mesta inom bilreservdelar och biltillbehör till motorfordon.

Vi har ett stort sortiment av bilbatteri och bildelar. Här handlar du för minst halva priset jämfört med en ny originaldel. Vi rekommenderar att du kontaktar en auktoriserad. Belasta inte domkraften med mer än angiven lyftkraft.

Använd domkraften endast på stabilt och vågrätt underlag.